Rose Luckin Londra'daki UCL bilgi laboratuvarında Yapay Zeka Profesörüdür. Rose Luckin aynı zamanda araştırmacıların ve eğitimcilerin kanıta dayalı eğitim teknolojilerinin geliştirilmesi için birlikte çalışabildiği eğitim teknolojileri girişim merkezi olan EDUCATE’nin müdürüdür.
Başkanlığını yürütmekte olduğu, Türkiye’nin bilgi toplumuna dönüşmesi vizyonuyla 1995 yılında kurulan Türkiye Bilişim Vakfı (TBV) aracılığıyla Faruk Eczacıbaşı, çeşitli araştırma raporlarının hazırlanması ve bu konudaki politikaların şekillendirilmesi için çalışmaktadır.
Profesör Harry Daniels, Oxford Üniversitesi Eğitim Bölümü profesörüdür. Okul tasarımı konusunda uzmandır. ESRC, çeşitli ulusal ve yerel yönetim kaynakları, The Lottery, The Nuffield Vakfı ve Avrupa Birliği tarafından desteklenmiş 40'tan fazla araştırma projesi yönetmiştir.
Lisans ve lisansüstü düzeyde öğretim tasarımı, proje geliştirme, web temelli öğrenme için materyal geliştirme, eğitim teknolojisinin temelleri gibi dersler veren Prof. Dr. Karadeniz, algoritmik düşünme, dijital vatandaşlık, eğitime teknoloji entegrasyonu, harmanlanmış öğrenme gibi alanlarda projeler ve çalışmalar yürütmektedir.
1998 yılından bu yana çeşitli uluslararası kuruluşlarda Öğretim Teknolojisi projelerinde uluslararası uzman olarak görev almaktadır. Ayrıca 1998 yılında Dünya Bankası, 2002-2006 yılları arasında Strasbourg’daki Avrupa Konseyi’nde ve 2004 yılından beri de Avrupa Birliği Avrupa Eğitim Vakfı’nın (ETF) çeşitli projelerinde görev almıştır.
Çocukluk hayali olan medya dünyasına 1995 yılında adım attı. Bir dizi gazete, dergi, radyo, televizyon ve dijital platformda teknoloji ve trendler konusunda bilgilendirdi. Bu alanda birçok mecrayı internet ortamına taşıdı ve yönetti.
1993 yılında Devlet Planlama Teşkilatında planlama uzman yardımcısı olarak göreve başladı. Telekomünikasyon, elektronik ve elektrikli makinalar sektörleri uzmanlığı, özelleştirme, imalat sanayisinde devlet yardımları, kamu yatırımları, proje yönetimi ve stratejik planlama konularında planlama uzmanlığı görevlerini yürüttü.
Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi, Uluslararası İlişkiler Bölümünden mezun oldu. Yüksek lisans ve doktorasını İstanbul Üniversitesi’nde tamamlayarak, 1995 yılında İskoçya’da bulunan St. Andrews Üniversitesi’nde Terörizm ve Uluslararası Güvenlik Okulu’nu bitirdi.
Son 7 yıldır ülke çapında “Çocuklar İçin Erken Yaşta Üretici Bilişim Becerileri” sloganıyla yürüttüğü Bilişim Garaj Akademisi projesi bugün 100.000’e yaklaşan 5-16 yaş arasındaki öğrencinin bilgisayar kodlama, üç boyutlu tasarım, akıllı cihaz tasarımı gibi alanlarda bilgi ve beceri kazanmalarını sağlamıştır.
Reklamcı, marka danışmanı, akademisyen ve yazar Uğur Batı, aralarında çok satanlar da olan 15 kitabın yazarıdır. Aynı zamanda Harvard Business Review, Bloomberg Businessweek, BrandMap, Grafik Tasarım ve Milliyet.com.tr gibi yayınlarda köşe yazarlığı yapmaktadır.
Türk Eğitim Derneği ve TED Ankara Koleji Vakfı Okulları Genel Müdürü olarak görev yapan ATABAY ın, Avrupa Birliğinin anlaşılması için oluşturulan AB Takımını, TÜSİAD Eğitim Komisyonu, TOBB Eğitim Meclisi ve çeşitli Sivil Toplum Kuruluşlarındaki üyeliklerinin yanı sıra Genç Liderler Akademisinde (Young Guru Academy) Hayal Ortaklığı bulunmaktadır.
Dr. Kerem halen kurucusu da olduğu Nöro Sağlık Beyin Eğitim Araştırma Uygulama Merkezi bünyesinde, sinirbilim alanında akademik faaliyetlerinin ve bireysel uygulamalarının yanında, beynin etkin kullanımı, endüstriyel psikoloji, psikiyatrik hastalıklardan korunma yolları, teknoloji bağımlılığı, hayatta başarı konularında eğitimler ve seminerler vermektedir.
Yasemin Allsop, 10 yılı aşkın süre Londra’da ilkokullarda sınıf öğretmeni ve eğitim teknolojisinden sorumlu yönetici olarak çalıştı. Allsop, “ICT in Practice” (www.ictinpractice.com) adlı eğitim teknolojisi dergisinin kurucusu ve Avrupa Birliği Kodlama Haftası'nın Birleşik Krallık temsilcisidir.
İstanbul Üniversitesi Hasan Ali Yücel Eğitim Fakültesi Dekan Yardımcısı ve aynı zamanda Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Eğitimi Bölümü öğretim üyesi olan Yrd. Doç. Dr. İrfan Şimşek 2008 yılında altı aylığına davetli araştırmacı olarak bulunduğu Melbourne Üniversitesinde, online eğitim ve üç boyutlu sanal öğrenme ortamları üzerine çalışmalar yapmıştır.
Araştırma ilgileri arasında eğitimde ve öğretimde teknoloji kullanımı, dijital eğitsel oyunların kullanılması, eğitimde oyunlaştırma (gamification), eğitsel oyun tasarımı (@oyuntasarimi), dijital oyun tasarımı, oyun bağımlılığı ve oyun temelli öğrenme gibi konular yer almaktadır.
Fütürist, mobil dönüşüm uzmanı, yatırımcı, uygulamacı ve konuşmacı olan Zehra Öney 1964 yılında İstanbul’da doğdu, İstanbul Üniversitesinde Ekonomi eğitimi aldıktan sonra 10 yıl boyunca Turizm sektöründe Türkiye’nin sayılı acentelerinde üst düzey pozisyonlarda görev aldı.
Türkiye’nin en eski sivil toplum kuruluşu Peryon İnsan Yönetimi Derneği’nin ilk Kadın Başkanı olmuştur, mevcutta Derneğin Kamu ilişkilerinden sorumludur. Etik ve İtibar Derneği’nin şirketi temsilen ilk kurumsal kurucu üyesi,TKYD ve TÜSİAD üyesi oldu. Yönetim Kurulunda Kadın Derneği ve Yeniden Biz Derneğinin Yönetim Kurulu Üyesi, Endover Danışma Kurulu üyesi ve mentorlarındandır.
Blockchain teknolojisi ile alakalı yazılan ilk Türkçe kitap Blockchain 101’in eş yazarı olan Usta, Blockchain alanında Türkiye’de sunum ve eğitimler gerçekleştiren,danışmanlık veren sayılı teknoloji uzmanlarından birisidir.
SOAS Üniversitesi’nde Kalkınma Ekonomileri alanında yüksek lisans yaptı ve Princeton Üniversitesi’nden mühendislik ve Orta Doğu Araştırmaları Sertifikasıyla mezun oldu. Katıldığı diğer sosyal sorumluluk projeleri arasında yönetim kurulunda olduğu Türk İngiliz Ticaret Odası ve Digit4Turkey ile kurucularından olduğu Endeavour bulunuyor.
2018 sezonunda Kosta Kortidis’in yazdığı “Kurt Adam” tiyatro oyununu hem yönetti, hem de oyunda oynadı… 2018 sezonunda Şebnem Seçkiner ile birlikte yazdığı ve kendisinin yönettiği “Baba N’aber” tiyatro oyununda oynadı… 2018 – 2019 sezonunda, Taner Tunçay’ın yönettiği “Avare” müzikalinde oynadı…
Otizmli çocukların eğitiminde robot kullanımı, yabancı dil eğitiminde robot kullanımı ve çocuklara robotik bilimi eğitimi gibi bilimsel araştırma projelerini yürütmüştür. Ayrıca bir tanesi Avrupa Birliği projesi olmak üzere bir çok projede araştırmacı olarak görev almıştır.
Tim Thompson, Şubat 2016’da Archer İngilizce Danışmanlık firmasını kurmadan önce, KAIST Üniversitesi’ndeki 8 yıllık deneyimi ile birlikte üç farklı üniversitede 15 yıldan fazla öğretim üyeliği yapmıştır. Kore’de üniversiteler, araştırma enstitüleri ve devlet kuruluşlarına iletişim becerileri eğitimi ve editörlük hizmetleri vermektedir.
Bahçeşehir Üniversitesi Eğitim Bilimleri Fakültesi’nde Öğretim Üyesi olarak çalışmakta, aynı zamanda Uzaktan Eğitim Biriminin Direktörlüğünü yapmaktadır. Temel çalışma alanları eğitsel veri madenciliği üzerinedir.
İstanbul Üniversitesi Bilimsel Araştırma Projeleri Merkezi tarafından finanse edilen "İstanbul Üniversitesi Sanal Kampüsünü 3D VLE'de Kurma" ve "CAMELOT, YouRNI, TABLIO ve GUINEVERE gibi çeşitli AB Yaşam Boyu Eğitim Programı ve Erasmus+ tarafından finanse edilen projelerde araştırmacı olarak görev almıştır.
2012 yılında Türkiye'ye dönerek GLOBED E-öğrenme ve Danışmanlık (www.globed.co) firmasını kurdu. Bugün itibari ile GLOBED üç ülkede, 500’ün üzerinde eğitim kurumuna hizmet vermektedir.
Akademik kariyerine Yardımcı Doçent olarak başlayıp, İstanbul’da çeşitli üniversitelerde çalışmıştır. “Eğitimin Geleceği” alanında birçok makale ve bildirisinin yanında “Bangladeş’te Geleceğin Eğitimi” projesi Dhaka Üniversitesi ve Frederich-Erbert Vakfı tarafından Geleceğin Eğitimi 2018 teması altında ödüle layık görülmüştür.
İbn Haldun Üniversitesi Kurumsal iletişim Müdürü olan Ümit Sanlav, Uluslararası Sosyal Medya Derneği (USMED) yönetim kurulu üyesidir. YTÜ’de başlayıp, sivil platform olarak devam eden Eğitim Teknolojileri Zirvesi ETZ14 ve ETZ15, ETZ16, ETZ 17 ve ETZ2018’de Medya Koordinatörlüğü yapmış, ayrıca tüm etkinliklerde Eğitim-Medya oturumları düzenlemiştir.
Halen özel bir öğretim kurumunda matematik öğretmenliği görevini sürdürmektedir. 1989 yılında Sultanahmet Teknik Lisesi Makine Ressamlığı ve 1994 yılında Marmara Üniversitesi Matematik Bölümü'nü birincilikle bitirdikten sonra 25 yıldır özel sektörde matematik öğretmenliği yapmaktadır.
Oyun bağımlılığı ve internet ortamında güvenlik konularında “Oyun canavarı” ve “Defne’nin dijital sureti” adlı iki çocuk kitabı yazmıştır. Değişim için önce kendimizden başlamamız gerektiğine ve hayatın deneyimleri paylaştıkça güzelleştiğine inanmaktadır.
Dinçer Demir 2007 yılından itibaren İngilizce öğretmenliği yapmaktadır. Yüksek lisans eğitimini ise Eğitim Teknolojileri alanında tamamlamıştır. Birçok eğitsel etkinlikte konuşmacı, eğitimci ve katılımcı olarak yer almıştır.
Türkiye Bilişim Vakfı (TBV) Yürütme ve Yönetim Kurulu üyesi olarak Türkiye'nin bilgi toplumuna dönüşümüne öncülük eden insiyatiflerde yer almaktadır.
11 yıldır Florya Kolejinde İngilizce öğretmenliği ,son 5 yıldır da Eğitim Teknolojileri Koordinatörüdür. Certified Microsoft Innovative Educator Expert olup,ardından University of Houston’da Eğitim Teknolojileri sertifika programlarını tamamlamıştır. Şu anda Bahçeşehir Üniversitesi Eğitim Teknolojileri dalında tezli yüksek lisans programındadır.
K12 okullarda İngilizce Öğretmenliği yaparken yanı sıra APLS ( Apple Professional Learning Specialist) , MIE , Google Educator gibi eğitim alanında uzmanlık sertifikaları ile eğitim teknolojileri alanında birçok eğitim, seminer, konferans, eğitim zirvesi ve çalıştayda yer almıştır.
Türkiye’de ve başta Belçika ve Fransa olmak üzere, birçok ülkede çeşitli projelerde mesleki eğitim ve istihdam konularında görev almıştır. Son 7 yılda Pearson bünyesinde, satış direktörlüğünü ve mesleki eğitim, akreditasyon ve sertifikalandırma alanlarının bulunduğu PQI’ın yöneticiliğini yapmaktadır.
Çocuklar, aileler, öğretmen ve öğretmen adayları için oyun tasarımına yönelik kitap ve kitap bölümü yazarlığı yapan Zeynep Özkan Bahçeşehir Üniversitesi Eğitim Teknolojileri doktara öğrencisidir.
Uzun yıllardır öğretmenlik ve Eğitim Teknolojileri Koordinatörü görevlerini yürüterek hem öğrencilerin Bilişim Teknolojileri ile tanışmasını sağlamış hem de öğretmenlerin mesleki gelişimleri ve okullarda teknoloji entegrasyonu noktasında liderlik etmiştir.
Netron Bilişim Akademisinden MCPD (Microsoft Certified Professional Developer) sertifikası ve Bahçeşehir Üniversitesinden BAUSTEM STEM Lider Öğretmen sertifikası almıştır. Bir süre yazılım (C#, Asp.net,SQL) sektöründe çalıştıktan sonra özel okullarda matematik öğretmenliği ve eğitim teknoloğu olarak görev yapmıştır.
Bilgisayar bilimlerine ve teknolojiye olan merakı profesyonel hayatında “Eğitimde Teknoloji Kullanımı” eğitimleri vererek başladı. Microsoft 365 Servisleri, Sınıf için iPad Kullanımı, Akıllı Tahta Eğitimleri, Web 2.0 Araçları Kullanımı, Sanal ve Artırılmış Gerçeklik Eğitimleri yanı sıra Arduino Programlama ve STEM Eğitimleri vermektedir.
15 yıldır çeşitli özel okullarda öğretmenlik yaptıktadır. Halen Işık Okulları Ayazağa kampüsünde STEM Koordinatörü ve matematik öğretmeni olarak çalışmakta ayrıca çeşitli özel okullara STEM ve PBL konusunda danışmanlık ve eğitim hizmetleri vermektedir.
Sedef, 19 yıldır İngilizce öğretmenliği yapmanın yanı sıra giderek daha çok yaygınlaşmış olan dil öğreniminde ve genel olarak eğitimde teknolojinin oynadığı rol üzerine odaklanmaktadır.
Oytun Çetin, Türkiye'de eğitim teknolojileri sektöründe içerik ve altyapı geliştirmede lider bir şirket olan Teknolist'in genel müdürü ve yönetim kurulu üyesidir. 2001 yılında kurulan Teknolist, sektörde Okulistik ve Taragöz markaları ile hizmet vermektedir.
2018 yılından itibaren Eğitim Teknolojileri Koordinatörü ve Bilişim Teknolojileri Bölüm Başkanı olarak görev yapmaktadır. Aynı zamanda 2014 yılından beri Eğitim Teknolojileri Zirvesi organizasyon ekibinde ve yürütme kurulunda aktif olarak yer almaktadır.
Dokuz Eylül Üniversitesi Türkçe Öğretmenliği Bölümü’nden mezun olan Meltem Demir, farklı seviyelerde yaklaşık 11 yıldır öğretmenlik yapmaktadır. Eğitim alanındaki son gelişmeleri kendi öğretim yöntemlerine katarak mesleki gelişimine devam etmektedir.
Okul öncesi öğretmeni olan Sera Yöndem, üniversite yıllarında çalıştığı Smartkids (Gelişim ve aktivite merkezi) sayesinde LEGO® tuğlalarının çocuklar üzerindeki olağanüstü etkisini ve gücünü keşfetti. Yaparak ve yaşayarak öğrenme ilkesine bağlı, farklı temalarla ilgili geliştirdiği içerikleri, okul öncesi çocukları ile bizzat uygulama fırsatı buldu.
Yüksek lisans derecesini Kocaeli Üniversitesi, Bilgisayar Mühendisliği bölümünden 2012 yılında aldı. Doktora derecesini Sakarya Üniversitesi, Bilgisayar ve Bilişim Mühendisliği bölümünden 2016 yılında aldı. Sakarya Üniversitesi BAUM biriminde 2010 – 2012 yılları arasında Yazılım Mühendisi olarak görev yaptı.
Yüksek lisans derecesini Sakarya Üniversitesi, Makine Mühendisliği ve Bilgisayar Mühendisliği bölümünlerinden 2010 ve 2013 yıllarında aldı. Doktora derecesini Sakarya Üniversitesi, Bilgisayar ve Bilişim Mühendisliği bölümünden 2017 yılında aldı.
2006 yılında Türkiye’ye dönen Kozluklu, 2007'de yeni kurulan haber kanalı 24'te başından Haziran 2008'e kadar gece kuşağı sunuculuğunu "Moderatör Gece" programında yaptı. 2008 yılı Haziran ayında Türkiye’nin dört büyük televizyon kanalından biri olan ATV’de bir yıl süreyle ana haber bültenini sundu.
Hüseyin Avni Sözen Anadolu Lisesi ve Boğaziçi Üniversitesi matematik öğretmenliği bölümünü bitirdikten sonra matematik, fen bilgisi (life science & earth science) ve bilişim teknolojileri öğretmenliği yapmıştır. Doktorasını tamamladığı Texas A&M Aggie STEM Center bünyesinde öğretmen eğitimi programları geliştirmiş ve yönetmiştir.
Prof. Dr. C. Ruhi Kaykayoğlu; ulusal ve uluslararası kurumlarda, yaratıcı ve inovatif düşünme üzerine birçok projeyi kendisinin kurucu ve yöneticisi olduğu Kaykayoğlu İnovasyon Grubu, KiG ile gerçekleştirmektedir. KiG müşteri odaklı ve merkezli çözümlerin üreticisi olarak bilinen ve referanslanmış bir Aile şirketidir.
Mustafa Kodaz Hacettepe Üniversitesi Fen Fakültesi Biyolojik Bilimler Bölümü'nden mezun bir Biyolog. 22 Yıllık profesyonel hayatının 17 yılında farklı departmanlarda eğitimci, fasilitatör ve koç olarak çalışmış 2016 yılından beridir yine Bayer Türk Tüketici Sağlığı Bölümü'nde Saha Eğitim Müdürü olarak kariyerine devam ediyor.
Vehbi Koç Vakfı Koç Okulu’nda İngilizce Öğretmeni olarak çalışan Aygün Çatak, hem üniversite hem de K-8 seviyelerinde yabancı dil eğitimi tecrübesine sahiptir. Farklılaştırılmış eğitim, çoklu zekâ ve dil eğitimine farklı ders içeriklerinin entegre olduğu (CLIL) metodunu benimsemiştir.
New York'ta doğan Paul Maglione, Amerika Birleşik Devletleri, İtalya ve Filipinler'de büyüdü. Kendisi ABD'de Rhode Island'daki Brown Üniversitesinde ekonomi dalında lisans, İngiltere'deki Londra İşletme Okulunda yüksek lisans eğitimi aldı.
1982 yılında Aydın’da dünyaya geldi. İşletme yüksek lisansına sahip. Profesyonel iş hayatına Shubuo/Turkcell’de başladı. ResimMelodi ve ÇalarkenDinlet gibi eğlence servislerinin içerik ve servis yönetimlerini yaptıktan sonra Türkiye’nin ilk Dijital Müzik projesine katkıda bulunmak için Doğan Grubu’na transfer oldu.
Adapazarı Özel Enka İlkokulunda Bilişim Teknolojileri Öğretmeni ve Bölüm Başkanı olarak görev yapmaktadır. 1:1 iPad, e-portfolyo, kodlama, robotik, 3d tasarım ve teknolojinin özel eğitimde kullanımı çalışmaları yürütmekte ve bu alanlarda eğitimler vermektedir.
Boğaziçi Üniversitesi Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri bölümünün ardından aynı üniversitede Fen ve Matematik Alanları Eğitimi programında yüksek lisansını tamamlamıştır. K12 eğitim kurumlarında öğretmenlik ve bölüm yöneticiliği yapmış, üniversitede kademesinde çeşitli dersler vermiştir.
Boğaziçi Üniversitesi Eğitim Fakültesi mezunu olan Nihan Şehsuvaroğlu, meslekte 16 yıllık deneyimi ve eğitim teknolojilerine özel ilgisiyle, Hisar Okulları’nda Fen Bilimleri Ortaokul Bölüm Koordinatörü olarak görev yapmaktadır.
1993 yılında İstanbul'da doğan, lise eğitimini Rüştü Akın Anadolu Meslek Lisesi'nde tamamlayan Selin Bozkurtlar Peçe, 2015 yılında Yıldız Teknik Üniversitesi, Eğitim Fakültesi, Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Eğitimi bölümünden mezun olmuştur.
Çağdaş Drama Derneğinde Yaratıcı Drama Liderliği/Eğitimenliği programını tamamladım. Ardından Bahçeşehir Üniversitesi Eğitim Bilimleri Fakültesi İngilizce Okul Öncesi Öğretmenliği Bölümü’nden mezun oldum.
YTÜ BÖTE Bölümünden mezun olan Yağmur Gür, bu bölümde okurken Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı ve Coderdojo Türkiye’de eğitmenlik yapmıştır. Aynı zamanda TUBITAK projeleri kapsamında LEGO Education EV3 eğitimi vermiş olup Romanya ve Türkiye arasında yapılan Erasmus projesi kapsamında yapılan projelere liderlik etmiştir.
Chris Kostas, Dubai merkezli olan Alpha Publishing şirketinde İş Geliştirme Müdürüdür.İletişim ve İngiliz edebiyatı üzerine İngiltere’de yüksek lisans yapmış olan Chris, yayıncılık ve küresel öğrenme alanlarında geniş deneyime sahiptir.
Öğretmenlik ve idarecilik süresince birçok E-twinning , Erasmus+ , Sodes ve sosyal sorumluluk projelerinde görev aldı ve projeler yönetti. Bir çok sivil toplum kuruluşunun çalışmalarına gönüllü olarak destek verdi. Çeşitli platformlarda öğretmen ve üniversite öğrencileriyle deneyimlerini paylaşmaya devam etmektedir .
Yıldız Teknik üniversitesi Makina Mühendisliği Bölümü’nden 1999 yılında mezun olan İlker ULUDAĞ, kariyerine Bilgisayar Destekli Tasarım (CAD) sektörünün lider firması TEKYAZ’da başladı. Aynı yıl Windows üzerinde çalışan ilk 3D CAD yazılımı olan SOLIDWORKS’ün Türkiye distribütörlüğünün TEKYAZ’a alması ile, ürünün Türkiye sorumlusu oldu.
Uzun yıllar danışmanlık sektöründe dijital strateji, sistem entegrasyonu ve yönetim danışmanlığı alanlarında çalışmıştır. Tasarım, teknoloji ve strateji disiplinlerini bir araya getiren yapıların bugünün iş ve toplum problemlerine daha etkili çözümler üretebileceği bakış açısıyla 2016 yılında Wunder Innovation Studio’yu kurmuştur.
1975 yılında Mersin'de doğdu. İlk orta ve lise öğrenimini Tarsusta tamamladı. Çukurova Üniversitesi Jeoloji Mühendisliğ bölümünde lisans diplomasını aldı.Bilişim, web, ticaret alanlarında çalıştıktan sonra robotik konusunda eğitimler verdi.
Ae2 Project Team ekibinde yer almış ve başkanlığını yapmıştır. Kodlama ve robotik alanında 4 yılı aşkın sürede yüzlerce laboratuvar kurulumuna danışmanlık yapmış ve bini aşkın öğretmene eğitmen eğitimi vermiştir.
Burak Kuralkan, şu anda DASSAULT SYSTEMES'te Türkiye ve Yunanistan Bölge Satış Müdürüdür. Bu pozisyonda, İş ve Satış Planlarını Katma Değerli Satıcılar, hesaplar ve sektörler kapsamında gerçekleştirir ve geliştirir.
Merve Oflaz öğretmen olarak çalışmış ve öğretmen eğitimlerine dahil olmuştur. Şu anda ITDC, Turkey’e satış ve pazarlama direktörü ve öğretmen eğitmeni olarak bağlıdır. Ayrıca materyal geliştiricisi ve blogger’dır.
Nevzat Kulaberoğlu, Boğaziçi Üniversites Eğitim Fakültesi Fizik Öğretmenliği Bölümünde lisans eğitimini tamamladıktan sonra Marmara Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Fizik Eğitimi Anabilim Dalında yüksek lisans yaptı, yine Marmara Üniversitesi Eğitim Bilimleri Enstitüsü’nde doktora eğitimini aldı.
Özel Amerikan Robert Lisesi’nde müdür yardımcısı ve matematik öğretmeni olarak görev yapmaktadır. Lisansını Hacettepe Üniversitesi Matematik Bölümü’nde tamamlamış, yüksek lisansını ise Başkent Üniversitesi Eğitim Fakültesi’nden almıştır.
Bilkent okullarında devam ederken 2007-2011 yıllarında Bilkent Üniversitesi Eğitim Bilimleri Enstitüsü’nde yüksek lisans dersleri vererek öğretim görevlisi olarak devam etti. Bu süreçte pek çok yüksek lisans öğrencisi mezun edip Türkiye’nin tanınmış kolejlerine öğretmen yetiştirdi, yurt dışına gidecek olan öğrencilerine danışmanlık yaptı.
Promobot ETZ BOT olarak bu sene 6.sı düzenlenen Eğitim Teknolojileri Zirvesi'nin sunucusu olarak aramıza katılıyor.